clinicaurechiichirurgie@gmail.com  |  +4 0788 355 842
Follow us :-

sfaturi medicale online

cuch

Adresa:

str. Pandele Tarusanu, nr. 9, sectorul 1, 011085, Bucuresti
Metrou: Statia Gara de Nord

Telefon :

+4 0725 221 534
+4 0725 221 535
+4 0788 355 842

Email:

 clinicaurechiichirurgie@gmail.com

7 thoughts on “sfaturi medicale online

    • Buna ziua. Confirm primirea email-ului. Am revazut istoricul pacientului. Ca prima masura de tratament va recomand sa inlaturati dezametazona din aerosoli, si nurofen-ul in administrare orala. Pentru a va face o recomandare terapeutica (reteta) trebuie sa stiu daca, pe langa vertij, pacientul mai acuza si alte simptome. Va rog sa utilizati email-ul in acest scop.

    • Buna ziua, In situatia in care nu avem simptome rinologice, nu se justifica utilizarea medicatiei antiinflamatorii, si nici a aerosolilor, care pot disemina o eventuala inflamatie virala de origine nazala inspre plamani.

  1. Buna ziua domnule doctor, va scriu in legatura cu un pacient care trebuia sa aiba o interventie chirugicala cu dvs. la sinusuri, interventie pe care am decis sa o amanam datorita pandemiei. In acest moment pacientul are din nou vertigo, urmare a inflamatiei urechii interne. Exista posibilitatea obtinerii unei retete pentru antibiotic ? Va multumesc, IP

    • Buna ziua. Va rog sa precizati intr-un email pe adresa clinicii ID-ul medical al pacientului (aflat pe raportul medical al consultatiei/vizitei/investigatiei).

  2. Buna ziua. Numele meu este Lorena. In 2018 am fost operata de deviație de sept, polipi și cornete. De aproximativ 3 saptamani îmi sângerează frecvent nasul. Pe sept fac niște coji groaznice de sânge și cheaguri imense de sânge. Când îmi șterg nasul doare. Care poate fi problema? Mulțumesc

    • De multe ori sangerarile nazale sunt datorate unei fragilizari a mucoasei in zona anterioara a nasului. Aceasta se produce in contextul unei raceli sau a unei alergii care determina secretii mai abundente sau datorita suflarii mai accentuate a nasului atunci cand incercam sa-l curatam. Ar fi bine sa introduceti in fosa nazala din care curge sange un tampon imbibat in Rinofug timp de 5-10 minute. Dupa ce sangerarea s-a oprit putem aplica 1 cm de crema Bepanthen in nara respectiva pentru a reface mucoasa. Este util ca in cazul repetarii acestor microsangerari sa luati preparate de vitamina C si calciu pe cale orala.

Lasă un răspuns